FRISKVÅRD 2000

  Omtänksamma händer

På gång


 

2019-02-07 Ett fåtal platser kvar på vägledd MEDITATION! Tisdag 12e februari kl 18-19: 1 plats. Kl 19.30-20.30: 2 platser. Tisdag 19e februari kl 18-19: 3 platser. Kl 19.30-20.30: 2 platser. 120 kr/gång.

2019-02-07 Det var fantastiskt roligt att leda de två första grupperna i meditation i tisdags! Bra luft och temperatur i lokalen, dubbla yoga-mattor, samt bra grupper, gjorde det hela ännu mer trivsamt.

2019-01-29 OBS! Meditationsplatserna blev snabbt tagna, så jag har bestämt mig för att köra ett extra pass, samma datum! Tiden är kl 19.30-20.30. Minst fem deltagare/gång, för att det ska bli av. Se nedan!

2017-10-29 Har du kvar friskvårdspengar att ta ut i år? Passa på att använda dem på massage hos mig!

2017-06-10 Sommaren är här och semestertider för många. Själv kommer jag ha semester i två omgångar. Första semesterveckan har jag precis före midsommar, dvs 19-25 juni. Sedan jobbar jag drygt en vecka, innan det är dags för "riktiga" semestern. Då går jag på semester en onsdag, 5 juli och är ledig till 30 juli. Måndag 31 juli börjar jag igen, då jag även kommer att ha ny prislista. Den aktuella prislistan går att hämta från SPA-receptionen från 31 juli. När jag börjar jobba igen efter min semester, så kommer jag att ha några tidiga morgontider (från kl 6.45) fortsättningsvis också. Dock inte så många som under min provperiod från våren och fram till sommaren. Det är möjligt att jag testar ibland lite olika tider och dagar, för att hitta en bra balans med mina öppet-tider. Kvällstider (till 18.00 eller 20.00) kommer jag alltid att ha, som det ser ut just nu. TREVLIG SOMMAR!

2017-05-10 Oj, vad mycket som hänt sedan förra gången jag skrev! Min mamma har dött och jag hade en hel del fixande med begravning i Borås, samt annat som hör till. Tungt känslomässigt, även om hennes bortgång var mer eller mindre väntad. Men, som tur är, så händer det även roliga saker i livet! Två veckor efter begravningen, hade jag en fantastiskt trevlig 50-års fest. Jag är glad, att jag redan i god tid började planera min fest, för jag anade att min mamma skulle kunna somna in runt det datumet. Jag är även glad för alla fina människor som finns runt omkring mig; både familj, vänner, grannar och inte minst kunder. Tack för att ni finns!

2017-03-13 Från och med idag har jag även morgontider. Första tiden är kl 6.45. Jag kommer att köra växelvis två veckor med morgon- och dagtider och sedan två veckor med dag- och kvällstider. Perfekt med morgontid för den, som vill ha resten av dagen fri till annat! Välkommen att boka tidig tid!

2017-02-22 Några har frågat efter morgontider, så jag har beslutat att ha morgontider på prov, fram till sommaren. Det blir växelvis morgon- och kvällstider, två veckor i taget, från och med 2017-03-13. Första bokningsbara tiden blir klockan 6.45, så att du som är morgonpigg, får möjlighet att komma till mig då. Efter prov-perioden gör jag en utvärdering och beslutar sedan hur jag vill gå vidare. Välkommen!

2016-12-31 Sista dagen på året. Det har varit ett mycket händelserikt år för min del, på många sätt. Jobbmässigt känns det kul att fler och fler kunder hittat till min mottagning i Barkarbystaden! :)
Nu vid årsskiftet har jag masserat i hela 20 år! Jag har svårt att fatta det, att jag hållit på så länge. Och hittills har jag inte tröttnat, utan tycker att mitt arbete är väldigt stimulerande. Alla kunder är unika och jag blir så glad av all positiv feedback jag fått, när jag kunnat hjälpa någon. Min man är alltid så förvånad att jag är pigg på kvällen när jag kommer hem, att det liksom strålar om mig. Det beror säkert på att genom att jag masserar, frigörs lugn- och ro-hormonet oxytocin, både i kundens och min egen kropp. Ett "må-bra-hormon"!
Jag önskar dig ett riktigt Gott Nytt År 2017, med det som är superbra för just dig!

2016-10-24 Äntligen semester! En vecka har jag ledigt nu, vilket känns underbart! Detta år har varit väldigt hektiskt på det privata planet. Min mor har fått flytta till demensboende och det har tagit mycket av min tid och ork, att fixa allt det praktiska. Och hemma har vi själva renoverat vårt kök, så jag har inte haft några problem att få tiden att gå! Nu är alla stora projekt klara, så jag kan unna mig en vecka semester så här på höstkanten. Ska ta hand om mig själv på olika sätt, vilket känns bra. Jag har bokat in tre olika behandlingar, så att både min kropp och själ ska få sin välbehövliga omvårdnad. Dessutom vill jag komma ikapp med grejer som fått bli liggande. Idag har jag t ex eldat ris, vilket jag gör en eller två gånger per år.  Ha en riktigt skön höst!

2015-12-23 Jag kommer att jobba mellandagarna, så om du behöver massage, kolla vilka tider jag har på http://halsogarden.bokadirekt.se  God Jul till alla!

2015-10-15 Tidsoptimist? Hmm, ja... Jag trodde och hoppades att jag skulle bli klar med min utbildning till hypnoterapeut och hypnoanalytiker redan i år, men jag inser att så inte är fallet. Ämnet är så brett och stort, så det kommer att ta tid. Jag vill ju inte bara hafsa igenom en utbildning, utan vill göra allting ordentligt, så det får ta den tid det tar att bli klar. Dessutom vill jag lägga tid på renovering av vårt hus tillsammans med min make, så det blir till att omprioritera då och då.  

2015-08-15 Första arbetsveckan över, efter min semester. Veckan har gått fort. Kul att komma igång igen! Jag har ju dessutom världens tacksammaste jobb; att hjälpa människor må bra!  

2015-06-19 Jag har i år påbörjat min utbildning till hypnosterapeut och hypnosanalytiker. Jag hoppas bli klar med allt detta i år. Trevlig midsommar!

2014-12-23 Och så är detta år nästan slut! Först Jul och sedan Nyår. Jag vill passa på att tacka för detta gångna år och önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!  

2014-10-29 Förbereder mig för att ha kurs i sittande massage och stretching. Kursen hålls 22/11 2014.


2014-08-04 Börjat jobba igen. Fantastiskt vackert sommarväder! Tur att jag har egen fläkt på rummet!  

2014-06-11 Nu byter jag e-postadress till mitt företag. I fortsättningen gäller info@friskvard2000.se. 

2014-04-23 Hela Påsken var vädret helt fantastiskt! Hemma hade vi fullt upp med köksrenovering. Trots det, hann vi ut på någon promenad i den vårliga naturen. Kanske du också har haft fullt upp med något projekt? Slut i kroppen? Då är det läge för massage! Välkommen att boka tid på http://halsogarden.bokadirekt.se

2014-02-18 SPA-kvällen är redan nu FULLBOKAD! 

2014-02-13 Lördagen den 1 mars kommer jag ha SPA-kväll för kvinnor. Endast liten grupp, 4-6 personer. Anmälan senast onsdag 26 februari till 08-580 151 05 eller friskvard2000@comhem.se. Läs mer på startsidan!

2014-01-09 Nytt år, nya möjligheter! Du kanske har lovat dig själv att ta bättre hand om dig själv? Då kan ett sätt vara, att boka tid för massage eller varför inte prova på bioenergiterapi?!
                                                                                                                  2013-10-09 Hösten har kommit, även om det just nu är över tio plusgrader. Man ser helt fantastiska färger i naturen överallt. Kanske dags att ta en massage och mjuka upp kroppen?  

2013-08-07 Första arbetsveckan! Jag älskar mitt jobb, så det har känts fantastiskt bra att sätta igång att hjälpa människor med olika muskelbesvär.  

2013-06-30 Snart semester! Två veckor till jobbar jag, sedan stänger jag för 3 veckor, närmare bestämt 15 juli till 4 augusti. Ha en skön sommar och semester! :) 

2013-06-15 Jag har gift mig! Jag heter numera Eija Carlström. 

2013-04-02 Ettårs-jubileum på nya stället! Jag kommer att ha ÖPPET HUS kl 18.00-20.00. Bra priser på presentkort och liniment! Jag bjuder på kaffe och hembakat kaffebröd. Välkommen!

2013-03-11 Nu har jag beställt en annan iZettle kortläsare till mobilen; en helt ny variant som du kan använda din PIN-kod till. Då slipper du visa legitimation och skriva under köpet.  

2013-01-09 Från och med årsskiftet, betalar du direkt till mig. Jag tar kontanter samt kredit- och kontokort. Det är iZettle som jag använder till kortbetalningar. Ett väldigt säkert betalsystem; läs mer på www.izettle.com!  

2012-12-22 Jag önskar alla gamla som nya kunder en Riktigt God Jul!

 

 

 2012-12-14 Julen närmar sig!Varför inte ge bort en massage till kattvakten, blomvakten, maken, frun, barnen eller frisören?!  Har gjort i ordning en hel radda med PRESENTKORT, för att kunna sälja till intresserade. Ring mig (08-580151 05), så skriver jag klart presentkortet, så att det är färdigt att hämtas och betalas på SPAt! Välkommen! 

 

2012-10-16 Jag håller en föreläsning om muskler och stretching kl 19.00-19.30, Kommunhuset i Bålsta. På finska.  

2012-10-07 Nu har jag ändrat mitt slogan till "Friskvård 2000, omtänksamma händer". Känns bra, för det är det budskapet jag vill förmedla; mina händer är mitt arbetsredskap och de är ovanligt känsliga. Dessutom ser jag alltid till att kunden mår så bra som möjligt, på alla sätt. På min massagebänk har jag t ex en specialsydd Tempur-madrass, för bästa komfort; använder bara högklassiga oljor och produkter; stora handdukar, så alla kroppsdelar täcks ordentligt; ger vatten efter behandlingen osv. 

2012-10-04 På mässan hade jag utlottning av ett presentkort på massage, värde 350 kronor. En lycklig tjej i Järfälla blev vinnare och hon har fått presentkortet skickat hem till sig. Grattis! 

2012-10-03 Järfälla Företagarfrukost kl 7.30 -9.00 i Jakobsbergs Sporthall. Därefter Business to business-mässa, dvs även det endast för företagare, kl 9.15-13.00. Jag deltar tillsammans med andra från Hälsogården SPA & Träning, Flottiljen, där jag har min mottagning.

2012-10-02 Funderar på om mitt slogan ska ändras. Är inte helt nöjd med "Friskvård 2000, Kvalitetstid och må-bra-känsla!". Hur ska jag få fram samma budskap, men med färre ord? 

2012-10-01  Jag publicerade min hemsida, efter en mall. Funderar på hur jag ska länka mitt företags Facebook-sida hit...? Ska även se till att få Boka-direkts app hit, så folk kan boka in sig direkt. Hmm, lite logotyper behöver jag också få in; Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och certifierad massör. En karta! Kanske med gps-koordinater?