FRISKVÅRD 2000

  Omtänksamma händer

Varför började jag jobba med friskvård?

Jag hade en hel del problem med min länd, trots att jag var ung och rörde mig mycket. Jag fick gå till olika kiropraktorer och naprapater, när jag fick ryggskott, vilket inträffade 1-2 gånger årligen under flera år. Under åren började jag se olika samband mellan muskler och rörelser, vilket ledde till att jag mer och mer blev intresserad av friskvård.  

Under många år jobbade jag i Vasastan i Stockholm, nära Axelsons Gymnastiska Institut. En dag 1996 slank jag in där och tog broschyrer. Rätt som det var, så hade jag anmält mig till grundkursen i massage. När jag gått en vecka på Axelsons, kände jag att massage var min grej! Direkt anmälde jag mig till följande kurser, för att bli diplomerad massageterapeut. Julen 1996 blev jag klar.  

2006 gick jag återigen på Axelsons, för att bli diplomerad bioenergiterapeut, med Boris Aranovich som lärare. Då fick jag in ytterligare en dimension i mina behandlingar.

Under åren har jag gått kurser i undersökningsteknik, longering, akupressur för massörer, zonterapi för massörer mm. Även taktil stimulering (beröringsmassage) och koppningsmassage (med gummikoppor). 

Mina utbildningar har jag haft mycket glädje och nytta av under alla dessa år. Det känns fantastiskt att ha kunnat hjälpa massvis med människor och se deras förvandling! 10 000 behandlingar hade jag gett fram till år 2010.

 

Varför valde jag namnet Friskvård 2000? 

1996 startade jag mitt företag, för på den tiden kunde  man inte få anställning som massör. Jag ville verkligen jobba med  massage och inte ha det som enbart hobby, så då var det bara att kavla upp ärmarna och sätta sig in i hur man skulle starta och driva ett eget  företag.  

Namnet Friskvård 2000 valde jag, för att inte låsa  mig vid enbart massage, utan även kunna ha andra terapier och aktiviteter inom friskvård. Siffrorna 2000 syftar på hela 2000-talet, vilket  är många år...

 

Varför välja just mig?

  • Hos mig blir du bemött med respekt, professionalism och lyhördhet. Mitt mål är att behandlingen ska vara en helhetsupplevelse för dig. 
  • Behandlingen är effektiv, men ändå behaglig. (Inom "skönt-ont"-gränsen, vid tryck av muskelknutor.)
  • Hög mysighetsfaktor gäller! Allt för att du ska slappna av till hundra procent.
  • Jag har stor och bred erfarenhet inom yrket. Du får den behandling som passar speciellt dig, just den dagen du kommer på behandling. (Alla har vi olika dagsform...)
  • På min massagebänk på mottagningen, har jag en specialsydd Tempur-madrass, vilken ger en fantastisk komfort.  De som annars har svårt att ligga på mage, upplever en behaglig,  tryckavlastande effekt på madrassen och kan lättare koppla av.
  • Under behandlingen använder jag en högklassig, vegetabilisk olja, som ger näring till din hud.
  • Är av branschrådet Svensk Massage certifierad massör, vilket är en kvalitets-stämpel. http://www.svenskmassage.se
  • Har genom Kroppsterapeuternas Yrkesförbund en heltäckande försäkring, som är en trygghet för både dig och mig. http://www.kroppsterapeuterna.se

 

Med vänlig hälsning

Eija Carlström